Billige moderne solbriller på nettet


Sommeren nærmer sig, og på trods af en sløv start, går jeg ud fra de fleste bruger et par solbriller i løbet af sommeren. Hvilke der er moderne solbriller, skifter fra år til år, men pengepungen og nu også finanskrisen fraholder mange fra at skifte de gamle briller ud!

Dyre priser i butikkerne skræmmer kunderne helt væk, men denne post kan måske være din redning! Jeg viser vejen til billige moderne solbriller på nettet – både til herrer og damer!

Bvlgari bv7002 901/87 - GladeBriller.dk

Bvlgari bv7002 901/87 - GladeBriller.dk

Køb moderne solbriller på nettet og spar penge!

Der er ingen tvivl, og ingen grund til at sammenligne en masse priser. Hvis du er i Danmark og vil sikre dig nogle nye moderne solbriller, skal du købe dine solbriller på nettet. Uden at tage et konkret eksempel op, er det flere gange bevist at man kan spare op imod 50% på mange solbriller fra kendte mærker som, Dolce Gabbana, Ray Ban, Emporio Armani, Burberry, GUCCI, Diesel, Police, BVLGARI og alle de andre kendte mærker!

Glade Briller, er billige briller på nettet!

For nyligt fik jeg øjnene op for siden GladeBriller.dk. Udover at have stort set alle solbriller og mærker der er moderne i år (2009, red), sidste år osv. (over 4.000 forskellige modeller), kan de levere briller til udenlandske priser (der er langt under de danske), med dansk garanti!

Ingen told, moms og andre afgifter

Priserne på GladeBriller.dk er alle inklusiv moms, told, fragt, ekspeditionsgebyr og hvad man ellers kan blive pålagt på andre sites! Så selvom enkelte priser på solbriller kan virke dyre end hos nogle konkurrenter i udlandet og Danmark, er GladeBriller.dk i sidste ende det billigste. Køber du i udlandet kan du risikere at blive pålagt diverse afgifter så du måske ender med at betale 50% ekstra. Køber du af andre shops i Danmark, har de diverse gebyrer inden du får gennemført dit køb!

Dansk Garanti

En anden vigtig ting når du køber mærkevarer, er at det du køber er ægte. På GladeBriller.dk, importere man kun 100% ægte moderne solbriller, til de billigste priser på nettet. Med ægte mærkevarer følger der en garanti for et godt produkt. GladeBriller.dk sikre dig ikke kun at dine briller er ægte, de sørger også for at det juridiske er i orden for at du har dansk garanti, så du ikke skal til Italien for at for at fortælle at de modtagne briller er skæve.

Hvordan kan de sælge moderne solbriller så billigt?

GladeBriller.dk har et minimalt lager, da de kun har de 500 mest populære solbriller på lager. Disse solbriller kan leveres indenfor 2-3 dage. Bestiller man nogle af de mange andre briller, sendes de direkte fra leverandøren. På den måde spare webshoppen penge ved at undgå dobbelt-fragt (hvilket kommer køberen til gode) og du spare 2-3 dage på leveringstiden, som er på 8-12 dage på disse solbriller.

GladeBriller.dk - Udenlandske priser, dansk garanti!

GladeBriller.dk - Udenlandske priser, dansk garanti!

Søg altid efter billigere alternativer

Jeg holder fast i at GladeBriller.dk i langt de fleste tilfælde kan give dig dine ønskede solbriller til den billigste pris, men undersøg altid alternativer alligevel! Når du har fundet frem til de solbriller du vil have, skal du foretage en søgning på Google. Ønsker du eksempelvis at købe brillerne fra billedet i starten af denne post fra bvlgari, finder du frem til model-nummeret som i dette tilfælde er bv7002. Det sammensætter du så til en Google-søgning på bvlgari bv7002, hvor du i det her tilfælde vil finde at GladeBriller.dk er billigst.

,

  1. No comments yet.
(will not be published)