Bot / Trainer – Gladiatus Cheat Guide


Gladiatus Cheat Guide

Gladiatus Cheat Guide

Dette er en Gladiatus Cheat Guide. Få et fuldt overblik over dine muligheder for at snyde som Gladiatus-spiller i Guides: Koder og Snyd til Gladiatus.

Dette er nok her der er mest at vinde. Dog er dette også det mest krævende af brugerens teknologiske færdigheder (hvis man vil lave sin egen bot). Dette kan bruges til at aflaste brugeren ved at automatisere de mange daglige rutiner, samt tilføje rutiner en bruger normalt ikke kan overskue.

En bot bliver til tider også kaldt for en trainer. En trainer er dog i mine øjne mere snyd end en bot. En bot automatisere end proces, imens en trainer går ind og eksempelvis ændre på stats, items mv. Jeg håber for GameForge (og Gladiatus) at det ikke er muligt at lave en trainer :P Jeg er i hvert tilfælde ikke støt på bugs der kunne udnyttes i den retning. Er du interesseret i den slags snyd, er Bug-using – Gladiatus Cheat Guide måske en guide for dig.

Kun 1 begrænsning

Det er praktisk talt ikke muligt at automatisere udførelsen af quests (det vil betyde et alt for krævende research arbejde for at lave sådan en bot), men stort set alt andet kan automatiseret og bruges som snyd til gladiatus.

Hvordan kan du snyde med bots?

Man kan lave mange forskellige slags bots som hver især har deres område de automatisere:

Stald bot

Denne bot virker latterlig, men er et led i en optimering imod det perfekte. Har din gladiator intet at lave, kan det bedre betale sig at smide ham i stald i 1 time 2 gange, end 2 timer 1 gang. Denne bot skal kunne sætte din gladiator i stald hver time fra start til man “slukker” botten.

Arena bot

Denne bot kan være rigtig effektiv til at tjene XP og guld. Lav en bot hvor du indtaster modstander-navne, hvorefter den angriber alle modstandere op til bash-grænsen (fortløbende 24 timer).

Du tilføjer så alle modstandere du kan tjene xp eller guld på – prioritere dem (sørg for du mister så lidt liv som muligt, samt får så meget xp og guld som muligt). Udvid evt. botten så du kan vælge max angreb indenfor 24 timer. Så kan det default være op til bash-grænsen og udvides til at være ubegrænset i tilfælde af at man ikke er bange for konsekvensen ved at bashe (ven/banned bruger/stoppet bruger). Se Bashing – Gladiatus Cheat Guide

Mad bot

Igen kan det virke latterligt, men det er et led i optimering imod det perfekte. Du undgår at miste din placering i arenaen (hvilket kan give guld) pga. livstab, undgår at tabe kampe fordi du har overset du mangler mad osv.

Quest bot

Denne bot kan både være en af de mest krævende eller mest simple. Du kan bruge 2 måneder på at automatisere størstedelen af alle quests, men det er svært at lave perfekt. I stedet kan du overveje en mere simpel version, der blot sikre at du tager en ny “hård quest” hver gang det er muligt.

Fangehuls bot

Da der er en begrænset speciel adfærd for fangehuls quests, kan fangehuls-aktiviteter automatiseres 100%. Du kan lave en bot der sørger for:

 • at tage en fangehulsquest hver gang det er muligt
 • at klare fangehulsquests (evt. med forbehold for “for svære quests”)
 • at bruge resterende point (når du ikke har en quest)

Auktion bot

En stor del af spillet imellem brugerne kan foregå på auktion. Det første denne bot skal kunne, er at finde frem til det præcise slut-tidspunkt for den igangværende auktion (hvilket er muligt). Dernæst skal denne bot kunne byde på items du gerne vil have (op til et beløb). Du kan overveje at udvide med en irriter-funktion, hvor du kan overbyde alle (eller bestemte items) hvis en eller flere bestemte personer har budt på det.

Dette kan blive en meget effektiv bot. Udover at skaffe dig de bedste items, kan du forhindre dine modstandere i at få de bedste items, ligesom du kan irriterer modstandere så de mister guld.

Marked bot

Denne bot kan være være simpel eller kompleks. Du kan lave en bot der køber alle varer med et bestemt navn under en eller anden pris, hvorefter den sætter varen til salg igen til en højere pris. Eksempelvis køber mange “blå ring” på markedet til at klare den quest der hedder “find en blå ring”. Dermed kan du sørge for at disse quest-items altid koster mindst 1-2.000 guld.

Denne bot kan også finde frem til varer der bliver solgt til mindre end deres værdi i shoppen. Sælges en varer til 1.000 guld som du kan sælge for 1.500 guld i shoppen, kan du tjene 500 guld på at købe og sælge med det samme.

Man kan også gå et step videre og lede efter bestemte varer, som man køber til under en bestemt pris.

Multi-using bot (pakke-bot)

Læs først Multi-using – Gladiatus Cheat Guide.

Man kan lave en bot der holder styr på alt omkring multi-using, så man i princippet kan have ubegrænset antal brugere i forskellige vinduer. Botten bliver fodret med proxy-servere (læs om proxy-servere), hvorefter den selv holder styr på hvilke proxy-servere der rent faktisk virker, samt hvilken IP du får udadtil. Dermed kan den holde brugerne 100% adskilt så de aldrig vil komme til at bruge samme IP.

Man kan tilføje mulighed for at vælge hvilken browser botten skal efterligne (så Gladiatus tror du bruger FireFox/InternetExplorer/mv.) alt efter hvor kompliceret du vil være.

Når man har flere brugere, kan man automatisere pakning. Pakning er udveksling af varer over markedet, så man binder guldet til pakker. Dermed kan man kun miste en meget begrænset mængde guld i arenaen.

Kombi bot / Ultimate bot

This is the shit! Hvis du vil snyde, er det her du skal følge med! Alle bots beskrevet ovenfor kan i princippet samles i 1 bot (eller du kan tage de bedste elementer fra hver bot).

Når du logger ind er det med tankegangen fra multi-using. Når man er logget ind kører marked-bot, auktions-bog, fangehuls-bot, quest-bot, mad-bot, arena-bot og stald-bot automatisk!

For hver bot er der nogle indstillinger – som er forskellige for hver bruger.

På denne måde kan du flette bots sammen, så du går i stald i 1 time hvis du ikke har andet at lave osv. I teorien er du sikret nærmest maksimalt guld/xp hver dag, med minimal risiko for at miste guld, hvis du implementere samtlige bots.

Dette er dog en teoretisk løsning. Denne bot vil være utrolig ressource-krævende at lave – men er bestemt ikke umulig. Jeg vil skyde på at en billig programmør kan lave denne alt i en bot for 10.000 kr.

Snyd til dig? Vil du have en Gratis Gladiatus-bot?

Hvis der er interesse for denne post (skriv kommentar eller privat besked), vil der måske blive offentliggjort kilder til Gladiatus-bots – inklusiv min egen kombi-bot.
Alle henvendelser behandles selvfølgelig anonymt. Stoler du ikke på dette er du velkommen til at sløre din identitet overfor mig på samme måde som man bruger med multi-using.

,

 1. #1 by Jens on May 6, 2009 - 00:15

  Jeg vil gerne have den bot

  På forhånd tak :D

 2. #2 by Peter on July 5, 2009 - 14:34

  Ja jeg vil også gerne have en stald bot hvis det ku’ lade sig gøre ^^

 3. #3 by Michael on July 14, 2009 - 12:12

  Vil gerne prøve din boot

 4. #4 by Christian on July 20, 2009 - 14:18

  Ku da godt bruge såen en ultimate bot dér :D
  Tak for det hvis det sku lade sig gøre (;

 5. #5 by Jesper on November 5, 2009 - 01:42

  Heyy. Jeg tænkte på om jeg kunne få en Auktion bot og en stald bot :)

 6. #6 by Christian on February 26, 2010 - 11:31

  Ku godt bruge såen en ultimate bot dér :D
  på forhånd tak :)

(will not be published)