Bug-using – Gladiatus Cheat Guide


Gladiatus Cheat Guide

Gladiatus Cheat Guide

Dette er en Gladiatus Cheat Guide. Få et fuldt overblik over dine muligheder for at snyde som Gladiatus-spiller i Guides: Koder og Snyd til Gladiatus.

I alle versioner af Gladiatus har der været diverse muligheder for at snyde pga. fejl i spillet. Dette kaldes for bug-using, da du udnytter fejl. Da dette er et version-specifikt punkt og jeg ikke har spillet i lang tid, kan jeg ikke garantere de bugs jeg kendte dengang jeg spillede, fortsat kan bruges som snyd til Gladiatus. Dog kan jeg garantere at der altid vil være fejl i Gladiatus, selvom de burde blive færre og færre, samt svære at finde.

Hvordan kan du snyde med bug-using?

Denne måde at snyde på er mere krævende af brugeren, da bug-using ofte kræver et kendskab til logikken bag programmering, for at vide hvor der kan opstå fejl. Jeg har eksempelvis oplevet følgende bugs der kunne udnyttes:

Centurion-bug

Når du køber (ikke forlænger) centurion, modtager du 12 quest- og fangehulspoint. I en ældre version af Gladiatus, blev der ikke trukket 12 point fra når dit centurion udløb. Dermed ville du kunne snyde dig til 12 point ekstra hver gang din centurion udløber, ved at lade den udløbe og forlænge derefter. Virker ikke længere.

Pagt-bug

Når jeg skriver pagter, snakker jeg om dine muligheder for at booste din Gladiator. Ekstra skade, hurtigere quests mv. I forlængelse af Centurion-buggen, var der en lign fejl når man forhøjede max quest- og fangehulspoint. Hvis man sørger for hele tiden at have en pagt/boost fra denne kategori (skal ikke udløbe), kan man (1 gang om dagen) skifte imellem forhøjet max og en anden boost fra samme kategori (ex. nedsat tid på quests). Det giver dermed ekstra point hveranden dag, da der ligesom i Centurion-buggen ikke bliver trukket point fra når man skifte. Jeg ved ikke om denne bug er rettet.

Kupon koder

Jeg har set at der er kommet et nyt kupon-system, hvor man kan få rubiner via kupon koder/coupon codes. Jeg har ikke testet systemet, men kupon-systemer kan altid knækkes. Dette kræver dog nogle intense google-søgninger eller programmørviden. Dermed kan du potentielt få gratis rubiner, hvis du finder frem til en gyldig kunpon kode/coupon code.

,

  1. No comments yet.
(will not be published)