Datamatiker Hovedopgave


Jeg er godt i gang med min hovedopgave – afslutningen på min datamatiker uddannelse! I starten af december kan jeg, hvis alt går vel, kalde mig datamatiker. Herfra kan jeg så læse videre, arbejde fuldtid eller arbejde deltid.

EVE

Vores projekt går under kodenavnet EVE og bliver lavet for virksomheden EuroForm A/S. Det betyder at studiet i Lyngby er skiftet ud med et lokale i Smørum, hvor jeg sidder sammen med Dynde og Søren.

Fremtiden .. ?

Men hvad vil jeg så når jeg er datamatiker? Som jeg skrev tidligere står jeg med 3 valg. Læser jeg videre, bliver det nok en Bachelor i Software Udvikling, men spørgsmålet er lidt hvad jeg vil få ud af den uddannelse.

Vælger jeg at arbejde fuldtid kan jeg tjene en masse penge, og tage det første trin på lønstigen, som jeg forhåbentlig over tid klatre til tops på. Det vil dog have indflydelse på min svømning.

Jeg havde jo et rigtig godt DM-L i 2009, hvorfor jeg går med planer om at forsøge at toppe min præstation i 2010! Skal jeg det, bliver jeg nok nødt til at holde arbejdet under fuldtid.

Hvad der sker ved jeg endnu ikke helt.

, ,

  1. No comments yet.
(will not be published)