Hvem Vinder Paradise Hotel Sæson 6 (2010)? Læs her!


Anders Lund Madsen sendte d. 12. februar “Det Nye Talkshow” som han gør hver fredag. I denne sammenhæng afslørede hans journalist praktikant Thomas Gaardsvig hvilket par der vinder paradise hotel sæson 6 (2010)!

Det skal pointeres at denne kilde er utrolig utroværdig, men ikke desto mindre sætter det gang i spekulationer rundt om i landet.

UPDATE – VINDERNE ER FUNDET

Så er vinderne af Paradise Hotel 2010 offentliggjort sammen med det sidste afsnit. Læs mere om Peter og Cecilie som vinderne af Paradise Hotel 2010. Som jeg hele tiden har nævnt, har kilden til mit bud været utrolig utroværdigt. Da ingen kilder ville “stå frem (til mig) og anonymt (for jer)” fortælle hvordan de kunne vide hvem vinderparret var, kunne jeg ikke være til mere hjælp i år. Trods alt ramte jeg et finale-par i Paradise Hotel 2010 allerede i første uge – så helt ved siden af var jeg ikke.

Hvem vinder paradise hotel 2010?

Endnu engang – dette er på ingen måde en 100% troværdig kilde! Det er sagt live midt i et satire show. Jeg vil løbende komme med opdateringer i denne sag, når jeg får be- eller afkræftet vinderen af paradise hotel sæson 6 (2010).

Tammie og Kasper vinder paradise hotel 6 (2010)

Det søde reality par er ikke kun mit bedste bud på en vinder af Paradise Hotel – de er også smask forelskede og danner par i dag.

Tammie og Kasper fra Paradise Hotel Sæson 6 (2010)

Om de har vundet Paradise Hotel sæson 6 er meget svært at sige. Intet er sikkert, men følger du med på denne side er det næsten sikkert du finder ud af hvem vinderen er før alle andre. Det er indtil videre lykkedes mig at opsporer vinderne de sidste 2 år mere end 1 måned før det blev officielt – og sidste år var der også flere der fik glæde af denne information ved at læse indlæget om hvem der vandt paradise hotel sæson 5 (2009).

,

 1. #1 by michelle on March 7, 2010 - 18:28

  en ven og jeg har købt finale afsnittet, og det er tammie og kasper der løber af med sejren, og pengene sammen :)

 2. #2 by Nick Niebling on March 8, 2010 - 10:00

  Meget interessant kommentar! Det bekræfter jo hvem jeg skriver vinder paradise hotel 2010..

  Nogle der ved hvor man kan købe/se dette afsnit?

 3. #3 by Pallemand on March 18, 2010 - 21:49

  Kasper og Tammie vinder, har jeg selv fået af vide af en deltager (;

 4. #4 by dillermand on March 23, 2010 - 23:17

  Kasper og Tammie vinder, ved det hørt det / “set det”

  hvorfor er de ellers sammen stadig?

  og Kasper bruger flere penge end normalt?

(will not be published)