iMPS.dk: Spar penge og CO2 på din printer


Jeg har en lille fod med i spillet på den nye side iMPS.dk. På iMPS.dk vil jeg være medforfatter til en lang række artikler vedr. printere og kopimaskiner. iMPS står for Independent Managed Print Services og er et meget spændende projekt!

Bloggen vil dele ud af sparetips, så alle kan lære at spar penge og CO2 på deres printer! Læs det første indlæg, iMPS Har En Mission!, hvis du vil vide lidt mere om hvad artiklerne vil omhandle.

iMPS.dk vil spænde bredt, og vise hvordan du kan spare mange penge og CO2 på din printer eller printere, med små tips, småændringer i arbejdsgange mv. Alt i alt er der store besparelser for de fleste og alle der har en printer af den ene eller art skulle tage at følge lidt med i sparetips især!

Det er ikke kun printere der kan spares penge og CO2 på, men også på din kopimaskine, mfp (Multi Funktions Printer, red), mfd (Multi Funktions Device) og meget meget mere!

Jeg skrev det før og hyper gerne siden igen – giv den en chance. Den er sat i verden for at hjælpe os allesammen til at optimere vores print forbrug, printer park, print vaner, printer indstillinger og meget meget mere! Det er dit tab hvis du ikke læser med!

Bloggen vil kunne følges via Twitter, Facebook, LinkedIN og RSS Feed. Så der er ingen undskyldning for ikke at følge med når iMPS deler ud af guldkorn. Der kommer nok også et nyhedsbrev på et tidspunkt. Jeg skal forsøge at blogge om det her.

, ,

  1. No comments yet.
(will not be published)