Mit DM L, Svømning 2009, Esbjerg

Påsken er for mit vedkommende gået rigtig hurtig. Der har været DM-L (DM på Langbane, red), hvor jeg har deltaget. DM-L løber over 6 dage (tirsdag til søndag) og er som regel et topningsstævne for størstedelen af de bedste svømmere i Danmark.

Vanen tro, blev der igen i år (2009) svømmet rigtig hurtigt! Der blev i alt slået 50 rekorder fordelt ud på 29 af de i alt 50 løb (Under stævnet er der nogle gange slået flere rekorder i samme løb). Blandt de personer der slog flest rekorder til DM-L, er:

Se ALLE de danske rekorder ved DM-L 2009

En stor del af de exceptionelle gode resultater i år, skyldes de nye superdragter, som jeg vil skrive mere om i en kommende post.

Mine Resultater ved DM-L 2009

Desværre kan jeg ikke melde at jeg stod for nogen dansk rekord. Til gengæld kan jeg melde om en gennemsnitlig forbedring på ikke mindre end 3,8 sekunder pr. 100 meter. Disse forbedringer var delt ud på mine tre løb, hvor jeg i gennemsnit er rykket 15,3 placeringer frem pr løb. Oversigt over mine resultater herunder:

Dag Løb Tid Forbedring Placering Forbedring
Onsdag 100 Bryst 1.09.63 3,67 sek Nr. 28 21 frem
Fredag 400 Medley 4.59.23 15,13 sek Nr. 20 10 frem
Søndag 200 Bryst 2.27.59 7,98 sek Nr. 8 15 frem
Gennemsnit 3,8 sek/100m 15,3 frem/løb

Det har været et forrygende DM-L for mig, og mine forbedringer taler sit eget tydelige sprog. Jeg satser stærkt på at vende tilbage med endnu bedre tider og resultater til DM-L 2010. Der er dog flere stævner og træningslejre inden jeg når dertil.

Alle rekorder og tider for DM-L, kan ses på LiveTiming.dk.

DM-H 2009

Allerede i næste weekend skal jeg i aktion igen, hvor turen går til Helsingør. Der skal vi svømme DM-H (DM for Hold, red), som er et kortbanestævne, hvor holdets samlede præstation, i alle stilarter, afgøre weekendens resultat. Jeg satser på nogle personlige rekorder, selvom jeg har 8 løb på 2 dage (hvilket godt vil kunne ses på tiderne). Mere om DM-H efter stævnet.