Multi-using – Gladiatus Cheat Guide


Gladiatus Cheat Guide

Gladiatus Cheat Guide

Dette er en Gladiatus Cheat Guide. Få et fuldt overblik over dine muligheder for at snyde som Gladiatus-spiller i Guides: Koder og Snyd til Gladiatus.

Dette er den mest simple måde at snyde på. Den måde Gladiatus kontrollere om du snyder på (mht. multi-using), er ved at kontrollere om der er forskellige brugere der logger på Gladiatus med samme ip-adresse. Hvis du skifter IP-adresse, kan du altså gøre sporings-arbejdet umuligt.

Skift IP

Generelt når man er igang med snyd til gladiatus, er det en god idé at kende til hvordan man skifter IP adresse. Dette kan gøres på mange måder, men jeg vil i denne post fokusere på en enkelt måde. Ønskes flere måder eller mere detaljerede beskrivelser, skal du blot lægge en kommentar om hvad du ønsker.

Hvis man søger på Google, kan man finde frem til måder at ændre proxy-settings for eksempelvis FireFox. Da jeg selv benytter FireFox, ved jeg det er nemt at ændre sine proxy-indstillinger i FireFox så man kan “gå igennem” en proxy-server, så Gladiatus kun kan se proxy-serveren IP. Dog bliver du nødt til at vide hvordan du skifter proxy-settings i flere browsere hvis du virkelig vil udnytte multi-using som snyd til gladiatus.

Lister med proxy-servere kan findes på nettet ved at finde frem til gratis proxy lister via google.

Der er dog flere måder at skifte IP på – men dette er den mest effektive (ingen tab af funktionalitet, ikke muligt at spore). Derudover kan du have flere konti åbne på samme tid, svarende til antal forskellige browsere installeret på din maskine. (Jeg anbefaler følgende browsere: FireFox, Safari, Opera, Chrome og Internet Explorer – det er eksempelvis potentielt 5 brugere samtidigt)

Guide-Lines til succesfuld snyd

Denne form for snyd kan bruges af alle og er umuligt at spore hvis du følger nogle få guide-lines:

1. Brug kun 1 konto til hver IP

En konto kan godt benyttes via flere forskellige IP-adresser, dog skal du holde styr på hvilke IP-adresesr du har brugt igennem tiden, så du aldrig bruger samme IP på 2 brugere.

En IP-adresse skal derfor KUN være tilknyttet netop 1 bruger – også ½ år efter du starter med at snyde.

Du kan kontroller hvilken ip du har på myip.dk.

2. Brug samme browser til hver Konto

Har du 5 konti, bør du have 5 forskellige browsere. Du bør aldrig skifte rundt blandt disse browsere. Bruger1 skal eksempelvis altid være tilknyttet FireFox, og aldrig en af de øvrige 4 browsere.

Det er en god måde at undgå at benytte samme IP på flere brugere, da det kan være svært at huske at slette cookies og nulstille proxysettings. Derudover kan man risikere at Gladiatus teamet kan se hvilken browser man bruger, og bruger man altid samme browser er det mest troværdig, i stedet for bruger1 og bruger2 tilfældigvis benytter samme versioner af Internet Explorer og FireFox på skift.

3. Hold dine konti adskilt!

Sørg for at dine konti in-game har så lidt med hinanden af gøre som muligt. Placere du dem i samme orden, er det oplagt for en GA/GO at kontrollere om der er ligheder.

Derudover skal du ikke bruge ens detaljer. Brugernavn skal være helt forskelligt, brug helt forskellige mails osv. Så få ligheder som overhoved mulig – udover når du udføre snyd, mere om det senere.

4. Hold alle brugere aktive

Lad være med at have “dummy-brugere” der ikke træner, skifter items osv. Lad alle brugere træne lidt ind imellem og skift items ud (køb nyt – ikke kun bytte internt).

Hvordan kan du snyde med multi-using?

Du kan bruge multi-using til meget. Eksempelvis kan det meste du tjener på alle brugere, blive brugt til at feede en enkelt bruger. Dermed får du 1 bruger der udvikler sig dobbelt så hurtigt som konkurrenterne.

Derudover kan gode items du finder hos dine sekundære brugere, overdrages til din primære bruger. Bliver din primære bruger ofte overbudt på auktion, kan du bruge en sekundær bruger der ikke har “bad-standing” hos dine modstandere, til at byde i stedet. Du kan så senere overdrage items via marked.

Sidst men ikke mindst, kan du foretage angreb internt uden at tage hensyn til bash-grænsen. Det er selvfølgelig kun relevant hvis du tjener XP på dette, eller kan og vil flytte guld imellem brugerne denne vej (flytning af guld denne vej er dog besværligt). Tjener din ene bruger penge på sin arena-placering, kan 2 brugere med fordel skiftes til at ligge nr. 1 (dermed får du dobbelt så meget guld).

,

  1. No comments yet.
(will not be published)