Nye Afsnit Af Prison Break Sæson 4


Prison Break

Prison Break

Så er det sket! Imens jeg har været travlt optaget med DM-H og DM-L, er Prison Break startet op i USA igen! Afsnit 17 i Sæson 4 er blevet vist i USA, og jeg kan afsløre at tittelen på afsnittet er: The Mother Lode.

Alle ægte Prison Break fans der spændt følger med i serien, kan på FOX’s side om Prison Break, se en masse om den sidste halvdel af sæson 4. Der er allerede lagt et resumé op af første halvdel af Prison Break Sæson 4, som alle kan se!

Derudover er der vanen tro også lagt de nyeste Prison Break Sæson 4 afsnit op – tilgængeligt for folk i USA. Kan man ikke vente til TV3 sender de nye afsnit, er det en god idé at følge med her på siden – se fx Se de nye Prison Break Afsnit Online.

Advarsel: Spoiler – Sæson 4 Afsnit 17


Læs ikke videre hvis du ikke vil vide hvad der sker!

På Prison Breaks hjemmeside kan man finde recaps af de forskellige afsnit, og jeg kan afsløre lidt af hvad der sker. Michael og Lincoln bliver uenige om hvordan og hvad Scylla skal bruges til. Lincoln tror på at The Company vil overholde deres del af aftalen, og lade Michael og Lincoln være i fred, hvis de får fat i og aflevere Scylla tilbage.

Michael er dog gået imod The Company igen efter de har forsøgt at få ham til at tilslutte sig dem. I den proces har Michael som bekendt fundet ud af at hans og Lincolns mor, Christina, formegentlig stadig er i live (hvilket vi som seere selvfølgelig ved hun er). Det chokere Lincoln der ligesom Michael har troet at begge deres forældre var døde pga. The Company og kampen imod dem.

Men Lincoln og Mahone begynder dog at fornemme at Christina er indblandet i Scylla – og måske er i besiddelse af Scylla. Lincoln og Mahone får sporet sig frem til Christina, som mødes med Lincoln og fortæller at hun vil overtage The Company, men at han ikke må opsøge hende før det er sket. Lincoln kan bestemt ikke lide sin mors nye jeg, og vil fortsat arbejde for at give Scylla tilbage til The Company, da han tror på det er eneste vej til fred.

Christina får andre til at forsøge at slå generalen fra The Company ihjel, men da det mislykkedes, rettes hans opmærksomhed mod Christina, som han ikke ved hvor er.

Afsnittet slutter vanen tro med en cliffhanger, hvor Lincoln imod Christinas ordre forsøger at opsøge hende igen. Christina er af nødt til at give ordre til at skyde Lincoln.

Så der vidst lagt op til en god sidste halvdel af Sæson 4, hvor der selvfølgelig sker meget mere – så er det er bare med at glæde sig til at se de nye afsnit :)

,

  1. No comments yet.
(will not be published)