Prison Break Sæson 4 Afslutning (Spoiler)


Prison Break Sæson 4 DVD

Prison Break Sæson 4 DVD

Denne post omhandler sidste halvdel af Prison Break Sæson 4! Hvis du ikke vil vide hvad der sker i den sidste halvdel, skal du ikke læse denne post!

Prison Break Sæson 4 sluttede med et stort brag fredag d. 15/05-2009, da de 2 sidste afsnit (s04e21 og s04e22, red) løb over skærmen i USA.

Prison Break Sæson 4

Hele sæson 4 har handlet om Scylla. En enhed der har vist sig at indeholde meget mere end oplysninger om The Company. Michael Scofield og Lincoln Burrows finder halvejs igennem sæson 4 ud af, at deres mor (Christina, red) fortsat er i live! Det viser sig at være Christina der besidder Scylla, da hun forsøger at blive den nye leder af The Company.

I Michael og Lincolns kamp for at få fat i Scylla igen, sætter Christina en fælde op, som får det til at se ud som om Lincoln har skudt en ny højtstående embedsmand. Michael ryger med i faldet, selvom dette ikke var Christinas intention, så de begge bliver eftersøgt for mordet. Det viser sig at Christina ikke er Lincolns biologiske mor!

Lincolns biologiske afstamning, viser sig at være af en afdød agent fra The Company. Dette er selvfølgelig ikke en fed besked, når man igennem en stor del af sit voksenliv, har forsøgt at nedkæmpe The Company. Dog er det kun som benzin på bålet i forhold til Lincolns had til The Company.

Michael får endelig fat i Scylla igen fra Christina. Men da The Company er i besiddelse af Sara og L.J (Lincolns søn, red), forsøger The Company at presse Michael til at aflevere Scylla tilbage til dem. Desværre er Lincoln blevet fanget af Christina i forbindelse med tilbageerobringen af Scylla.

Michael er stillet i et stort dilemma, hvor han skal vælge imellem Lincoln (som fortsat er som en bror for ham) eller Sara og L.J. Dette er selvfølgelig ikke en mulighed for Michael, som udtænker en risikabel plan der skal snøre både Christina og The Company.

Den tidligere dybt involverede top agent Kellerman, har imellemtiden meldt sig på banen igen! Han har fået får C-Note til at opsøge Sucre, der i fællesskab får sporet sig frem til Michael og Lincoln. De vil også have fat i Scylla og tror på at Kellerman kan rense alles navne, og få det hele overstået med hjælp fra en kontakt i FN.

Michaels risikable plan lykkedes i sidste ende og Michael får med hjælp fra Alex Mahone, C-Note og Sucre reddet alle – uden at aflevere Scylla! Michaels eneste mulighed for at få stoppet The Company, er nu Kellerman. Michael har svært ved at stole på Kellerman, som tidligere har narret ham, samt forsøgt at dræbe Michael mf. gentagende gange.

I sidste ende, aflevere Michael Scylla til Kellerman, og alle de indblandede får renset deres navne for mistanker og domme, så de alle kan leve frit.


Chokerende Sæson afslutning: 4 år senere!

4 år senere, ser man hvordan alle personerne har klaret sig.

Mahone er sammen med Felicia Lang, men sender et fødselsdagskort til hans tidligere kone Pam.
Sucre leger med en ny lille datter i Chicago, imens C-Note nyder sin frihed som en almindelig statsborger.
Lincoln bor sammen med Sofia, og L.J. færdiggøre sin skole.
Don Self ender hjernedød på et tilfældigt hospital uden nogen familie.
General Krantz sidder i den elektriske stol, hvor han bliver henrettet.
Kellerman er kongresmedlem.
T-Bag ender tilbage i Fox River, med høj status blandt de øvrige fanger.

Sara har fået en lille dreng der hedder Michael Jr. Man ser Sara sammen med hendes søn på 4 år. Hun fortæller drengen at de skal besøge hans far, hvorefter mødes på standen (udenfor Lincolns nye shop) med Lincoln, Sucre og Mahone.

Serien ender i chokerende, med alle stående foran en gravsten, hvor de med respekt hilser på den begravede. Som de forskellige forlader gravstedet, får man bekræftet hvad mange nok frygter på dette tidspunkt. Gravstenens indskrift viser:

Michael J. Scofield
September 8, 1974 – November 4, 2005
Husband, Father, Brother, Uncle, Friend
“Be the change you want to see in the world.”

,

  1. #1 by MIIG on August 6, 2009 - 12:26

    NEEEEEJ … det er ikke en rigtig slutning…

(will not be published)