Se de nye Prison Break Afsnit Online


Nu begyndte jeg at støvsuge nettet lidt, for at finde ud af om det er muligt at se/streame Prison Break Sæson 4 online når man sidder i Danmark.

Og ja.. Det kan godt lade sig gør! Dog ved jeg ikke om det er lovligt, hvilket man nok skal undersøge inden man kaster sig ud i noget.

Det viser sig at Prison Break Sæson 4 kan ses på FOX’s webtv – men kun så længe man har en IP der kommer fra USA. Da man kan ændre ens IP-adresse ved at “gå igennem” (proxy) en server placeret i USA fx, kan man i teorien se de nye Prison Break Sæson 4 afsnit på nettet.

FOX webtv vs Proxy-settings


Hvis man søger på Google, kan man finde frem til måder at ændre proxy-settings. Da jeg selv benytter FireFox, ved jeg det er nemt at ændre sine proxy-indstillinger i FireFox så man kan “gå igennem” en proxy-server i ex. USA.

Lister med proxy-servere og deres placering (ex USA) kan findes på nettet ved at finde frem til gratis proxy lister via google.

Megavideo

I min søgning på nettet fandt jeg rent faktisk frem til et andet alternativt – dog er det nok mere tvivlsom at dette alternativ er lovligt. Der findes noget der hedder megavideo, hvor man kan finde en masse videoer på nettet. På denne side kan man også søge igennem deres indhold. Man kunne fx søge på: Prison Break 417.

Brug af google, proxy-settings og megavideo er på eget ansvar!

, ,

  1. #1 by Sarah on April 30, 2009 - 14:45

    Hej. har du et sted hvor man kan se paradise? :) . er mega træt af tv3′s pis.

(will not be published)