Se paradise hotel 6 online i 2010


Denne sæson af Paradise Hotel er slut i 2010


Se paradise hotel i den nyeste sæson!

,

 1. #1 by Michael Nygaard on February 7, 2010 - 11:54

  Hvornår regner du med at første link kommer ind :D

 2. #2 by maria on February 8, 2010 - 20:38

  kan ikk logge ind og se paradise hotel gratis. får ik tilsendt en mail.
  kan egentlig overhovedet ikke få det igang.

  ADMIN: Ser ud som om de har valgt at være meget aktive med at lukke dele-logins ned. Jeg forstår ikke helt hvorfor.

 3. #3 by Maria on February 22, 2010 - 17:59

  Ser ud til at de ved hvordan man lukker munden på folk, er det ikke det vi i Danmark kalder cencur? Vi danskere er tidligere gået meget langt for vores ydringsfrihed, derfor mener jeg at et er MEGET pineligt at de vælger at gå så langt.
  Det kan godt ske at det er ulovligt at uploade noget der er deres, men at lukke munden på folk som prøver at sprede et budskab er meget kritisabelt!!!

 4. #4 by Malene on February 24, 2010 - 17:11

  #3 til Maria

  Ej nu skal du passe på ikke at komme til at lyde lige så dum som paradise deltagerne,
  Den her side henviste til sider hvor der var uploaded noget ulovligt, den prøvede ikke “at sprede et budskab” som du selv udtrykker det, det har ikke skid men cencur eller ytringsfrihed at gøre at de har bedt ham om at fjerene linkene.
  Tv stationen laver et produkt og selvfølgelig vil de have penge for at give det til seerne, enten gennem tv eller på nettet, og når folk vælger at hacke sig ind på deres produkt og lægge det ud til fri afbenyttelse er det ulovligt. og det giver lidt sig selv at det ikke er okay at reklamere for noget ulovligt, som denne side gjorde. du ser jo heller ikke reklamer for lommetyveri i fjernsynet vel?
  jeg har selv set paradise på nettet gratis og det her er bestemt ikke en moral prædiken om at man skal betale for produktet (eller en anklage mod denne side). jeg vil nyde det så længe jeg kan slippe for at betale, men den dag det er slut bliver jeg ikke sur for tv3 (eller hvem søren det nu er) har alle rettigheder til at få det fjernet. det er os der ser det eller rettere sagt dem som lægger det ud til os, der gør noget forkert og at fremstille tv-selskabet som “de onde” er fuldstændig åndsvagt !

 5. #5 by Nick Niebling on February 25, 2010 - 09:17

  #4 by Malene

  Vælger du at se paradise hotel (både nuværende sæson 2010 eller gamle afsnit) på nettet et sted som har lagt det online ulovligt – så krænker du også deres ophavsret.

  Der findes mange måder at se paradise hotel på nettet (nogle gratis, andre imod betaling efter forskellige betalingsmodeller), men jeg har erfaret at ikke alle er lovlige og derfor har jeg selvfølgelig måtte trække link-distributionen tilbage.

  Til sidst er det vigtigt for mig lige at understreget at jeg aldrig har haft noget med de sider jeg henviste til af gøre. Jeg har selv TV3 og derfor ingen grund til at bruge dem – link-distributionen har været en service stillet til rådighed grundet efterspørgsel.

 6. #6 by Malene on March 2, 2010 - 22:53

  #5
  det var på ingen måde en kritik af dig det jeg skrev :)
  jeg ved at det er forkert at lægge paradise hotel ulovligt ud på nettet , at det er forkert at linke til afsnittene og at se det der bliver lagt ud. men da jeg også selv har benyttet mig af dette for at se sæson 6, skal det jeg skriver på ingen måde ses som en moralprædiken, jeg skriver det fordi det irriterer mig at folk (som f.eks. “maria”) ikke kan forstå at det tv3 gør, på ingen måde er forkert, de forsøger blot at stoppe at andre ulovligt henter deres produkter så de ikke får betaling for paradise hotel, som de har brugt penge på at lave.

(will not be published)