WordPress Contact Form 7 Fejl: “Det mislykkedes at sende afsenders besked”


Jeg bruger på denne blog og andre WordPress som platform (wordpress version: 2.9.2). Når det kommer til et kontakt formular plugin, er det helt klart Contact Form 7 der har vundet mit hjerte.

Desværre oplevede jeg her for nyligt nogle problemer med brugen af dette plugin. Nogle gange ville Contact Form 7 simpelthen ikke sende mails.

Efter at have søgt nettet tomt for løsninger, fandt jeg ud af at WordPress har nogle tekniske begrænsninger i forhold til afsendelse af mails – når WordPress er installeret på en Windows maskine (IIS 7). I det tilfælde skal man sende mails via en smtp-server (hvilket kræver et ekstern plugin såsom WP Mail SMTP).

Ret WordPress Contact Form 7 Fejlen:

 • Dansk: Det mislykkedes at sende afsenders besked
 • Engelsk: Sender’s message was failed to send

Denne fejl kan opstå af flere grunde:

 1. Fra/From feltet
    – Ret feltet til en fast afsender
    – Brug en afsender fra samme domæne
    – Tilføj evt. “Reply-To: [your-email]” til “Yderligere/Additional headers”
   
 2. Til/To feltet
    – Hav kun 1 modtager
    – Brug evt. “Email (2)” i stedet for flere modtagere
   

Hvis ovenstående små hurtige fif ikke får dine mails til at blive sendt med WordPress Contact Form 7, vil jeg råde dig til at sende mails igennem en smtp-server (ex. gmail). Brug evt. det plugin jeg henvise til tidligere.

Ovenstående små fif vil dog i langt de fleste tilfælde løse alle dine problemer og få Contact Form 7 til at virke. Så kan du glad sende og modtage mails via din WordPress blog.

,

 1. No comments yet.
(will not be published)